Produk Kami

Precision, Performance, sareng Reliabilitas

Produk die-cut presisi tinggi sareng penampilan anu hadé produk percetakan die-cut tiasa didamel kalayan uji sareng aplikasi Dies.Diajar deui

  • OEM-SERVICE-img

OEM LAYANAN

Kami nawiskeun jasa OEM pikeun manufaktur mati. mesin pengolahan tepat standar standar tinggi, alat-alat laser ageung, mesin péso-bending otomatis sareng mesin ukiran, garis kombinasi maot-motong sareng alat uji anu dianggo pikeun ngajamin kualitas mati.

 

1. Pariksa Gambar: Insinyur mariksa sareng nganalisis desain gambar sareng

transéksi produk numutkeun bahan anu béda-béda.

 

2. Ngararancang simulasi Cut-Die

 

3. Ngadamel gambar 2-D.

 

4. Ngadamel gambar 3-D.

 

5. Ngolahna

 

6. Majelis

 

7. Nguji: 2.5-D tés diménsi, uji coba tina Cut-die dina Die-cut

mesin.

MACA DEUI
  • company img

Tentang Kami

Shenzhen Yuebaixiang Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan High-Tech anu ngahasilkeun produk Cut-die sareng Die-cutting anu presisi tinggi sareng R&D anu maju di Cina.

 

Kami gaduh sistem produksi terpadu, sistem uji coba sareng sistem jasa sareng parantos ngagaduhan sertipikat ISO. Aya 50 sét mesin pengolahan tepat CNC, alat-alat laser ageung, mesin péso-bending otomatis sareng 10 sét mesin ukiran, garis kombinasi maot-motong sareng alat uji 3-diménsi di perusahaan urang.

Kauntungan urang

PANGALAMAN

Kalayan 20 taun pangalaman propésional di lapangan.

EXPERIENCES

Kauntungan urang

DIKASIHKAN

Garis kombinasi Die-cut propésional sareng alat-alat punch, tiasa ngarobih produk sareng nguji paeh pikeun konsumén.

CUSTOMIZED

Kauntungan urang

EFISIENSI

Flatness sampurna pikeun pondok waktos penyesuaian tooling sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

efficiency

Kauntungan urang

PRODUKSI

Produk die-cut presisi tinggi sareng penampilan anu hadé produk percetakan die-cut tiasa didamel kalayan uji sareng aplikasi Dies.

production

Kauntungan urang

TIM

Kami gaduh tim R&D propésional.

TEAM
  • logo4
  • logo12
  • logo13
  • logo15
  • guge
  • nest
  • daier
  • oppo
  • vivo
  • boshi
  • timg (2)
  • timg (3)
  • seagate
  • logo1
  • huipu
  • logo18
  • logo6
  • timg (4)