Tentang Kami

Profil Perusahaan

company

Yue Grup Téknologi Baixiangparantos ngokolakeun téknologi kapang paeh salami 20 taun, sacara intensif ngadamelna, ngarékrut élit, bertekad janten maot paéh anu pangsaéna di Tiongkok, sareng ngajantenkeun dunya henteu misi paeh-paeh sesah. Pabrik urang ngaliput luas langkung tina 3.000 méter pasagi. Aya langkung ti 100 bakat dina P&P sareng produksi. 

Aya ampir 50 impor presisi péso buleud péso datar mesin ukiran péso, mesin laser, péso datar péso inspeksi péso sareng alat ukur anu presisi. Péso ngirut, kapang hardware, kapang QDC, pelat stamping panas, piring ukiran listrik, perlengkapan jepitan, péso kai sareng péso plastik, papan éléktronik, jst.

Yue Baixiang parantos dina industri kapang péso salami 20 taun sareng parantos akumulasi pangalaman klinis anu euyeub. Ayeuna, langkung ti belasan prosés kéngingkeun sertipikat patén nasional. Salian ahli dina aksésoris telepon sélulér, produk sesah sareng presisi tinggi (sapertos tambaga foil, aluminium foil, timah foil, beusi oksida, kawat bolong logam sareng logam sanésna sareng karét silikon, lambaran grafit, UPE Long), PC, PVC , PET sareng bahan sanésna pikeun ngahontal operasi otomatis) sareng bersih sareng rapih dina hal miceunan runtah, 100% stabil sareng awét! Sadaya kapang parantos ngalaman tilu dugi ka opat tés anu ketat (inspeksi ujung péso, pamariksaan péso tinggi sareng rendah, pamariksaan produk anu paéh).

Kapuasan anjeun ngungudag kami konstan. Kami daék digawé babarengan sareng perusahaan anjeun pikeun silih kauntungan sareng ngahontal kaayaan win-win! Ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun nganjang sareng ngabimbing, sareng sasarengan ngembangkeun téknologi kapang paeh! Yue Baixiang ngarep pisan kadatangan anjeun sareng bimbingan!

Kauntungan urang

Aya 50 sét mesin pengolahan tepat CNC, alat-alat laser ageung, mesin péso-bending otomatis sareng 10 sét mesin ukiran, garis kombinasi maot-motong sareng alat uji 3-diménsi di perusahaan urang.

TIM

Kami gaduh tim R&D propésional.

PANGALAMAN

Kalayan 20 taun pangalaman propésional di lapangan.

EFISIENSI

Flatness sampurna pikeun pondok waktos penyesuaian tooling sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

PRODUKSI

Produk die-cut presisi tinggi sareng penampilan anu hadé produk percetakan die-cut tiasa didamel kalayan uji sareng aplikasi Dies.

DIKASIHKAN

Garis kombinasi Die-cut propésional sareng alat-alat punch, tiasa ngarobih produk sareng nguji paeh pikeun konsumén.

Misi urang

Hayu dunya moal hésé paéh motong.

Visi urang

Pimpin cetakan péso pikeun janten industri berharga di dunya.

Tujuan urang

janten anu munggaran di industri kapang péso Cina ku 2024.

Gaya damel urang

eling sareng gancang nempel kana janji.

Budaya kualitas

Kualitas produk sami sareng karakter.

Nilai inti

efisiensi, inovasi, tanggung jawab, tim, integritas.

Sértipikat kami

Aya 50 sét mesin pengolahan tepat CNC, alat-alat laser ageung, mesin péso-bending otomatis sareng 10 sét mesin ukiran, garis kombinasi maot-motong sareng alat uji 3-diménsi di perusahaan urang.
zhengshu1
zhengshu3
zhengshu5
zhengshu7
zhengshu12
zhengshu121