Warta

  • Answers to questions about precision tool mould

    Waleran kana patarosan ngeunaan kapang alat presisi

    1. Naon waé alat anu anjeun peryogikeun pikeun ngagunakeun etching die? A: éta gumantung kana produk sareng ciri matéri. Produk anu tiasa ditinju teras tiasa nganggo mesin paeh otomatis (kalayan fungsi komposit), sapertos: pita perekat dua sisi, lambaran difusi, pemantul anu dianggo ...
    Maca deui
  • Understanding of knife mould: making and comparison of advantages and disadvantages of various knife dies

    Ngartos kapang péso: ngadamel sareng ngabandingkeun kaunggulan sareng karugian sababaraha rupa péso maot

    ▶ Ngartos kapang alat Aya langkung ti 100 jinis péso dina sudut sudut wilah, karasa agul sareng agul, sisikian agul sareng téknologi ngolah permukaan agul sareng agul. Ngembangkeun sareng produksi kapang alat didasarkeun kana pamahaman anu jero ngeunaan palanggan ...
    Maca deui
  • Annual dinner

    Tuangeun taunan

    Tanggal 4 Jan, Makan Malam Tahunan diayakeun ngarayakeun taun énggal. CEO ngadamel pidato pikeun hatur nuhun kana sumbangan anu dicandak sadaya anggota kulawarga salami taun kamari sareng dipasihan padamel anu luar biasa. Kalayan usaha sadayana, urang ngagaduhan prestasi anu saé dina ...
    Maca deui
  • The exhibition news

    Warta paméran

    Dina Maret 27th 2019, Yuebaixiang ngiringan Shenzhen International Die and Mould Expro, dimana kami nunjukkeun produk Die-cut anu pas sareng Cut-Die ka konsumén kami sareng nampi panarima ti aranjeunna. Ti point of paméran taun ieu, naon konsumén anu ...
    Maca deui