Tuangeun taunan

Tanggal 4 Jan, Makan Malam Tahunan diayakeun ngarayakeun taun énggal. CEO ngadamel pidato pikeun hatur nuhun kana sumbangan anu dicandak sadaya anggota kulawarga salami taun kamari sareng dipasihan padamel anu luar biasa. Kalayan usaha sadayana, kami ngagaduhan prestasi anu saé dina 2019, kalebet omzet pembatalan, anggota pagawé ogé inovasi téknis sareng sajabana.

Annual dinner1
Annual dinner2
Annual dinner3
Annual dinner4

Waktos Post: Sep-27-2020