Waleran kana patarosan ngeunaan kapang alat presisi

1. Naon waé alat anu anjeun peryogikeun pikeun ngagunakeun etching die?

A: éta gumantung kana produk sareng ciri matéri. Produk anu tiasa ditinju teras tiasa nganggo mesin paeh otomatis (kalayan fungsi komposit), sapertos: pita perekat dua sisi, lambaran difusi, reflektor anu dianggo dina produk data éléktronik; departemén produk tunggal nganggo punch hardware, punch hidrolik, mesin bir kanggo kotak warna, punch desktop manual, jst.

2. Kumaha mendesain kapang alat sareng pancegahan?

Ngajawab: umumna numutkeun gambar na gambar palanggan (1: 1) pikeun ngadamel alat cetakan. (upami sarat akurasi henteu luhur, sampel tiasa disayogikeun). Kandelna sareng sipat bahan anu dipotong ku nasabah nangtoskeun prosés pembuatan paeh (sapertos: jangkungna péso, péso sisi tunggal, péso tinggi sareng handap, péso indentasi sabeulah, sareng sajabana).

3. Kapasitas produksi sareng ruang lingkup kapang alat?

Ngajawab: kapang alat tiasa ngadamel sagala jinis grafik henteu teratur, sareng kasabaran produk tiasa akurat dina jero ± 0,03mm. Hal ieu loba dipaké dina sirkuit fléksibel, alat bumi, telepon sélulér, bagian mobil, produk digital, percetakan sareng industri bungkus, produk plastik, gasket éléktronik, cocooan boneka, perekat diri sareng bidang sanésna. Prosés operasi 24 jam perusahaan urang mastikeun kualitas sareng efisiensi, sareng mastikeun pangiriman tepat waktu.

4. Siklus produksi kapang alat?

A: bisi pesenan mendesak, numutkeun ukuran produk, kirimanna tiasa diatur pas 4 jam saatos nampi pesenan (konfirmasi cutatan dikirim deui). Dina kaayaan normal, barang tiasa dikirimkeun énjingna.

5. Kamungkinan ditinju kadali jero ku alat paéh?

Ngajawab: alat uji paéh motong bahan uji kerja kosong pikeun debug, pangalaman nangtoskeun pangaruh produk. Jangkungna maksimal tina etsa mati tiasa 2mm. Upami bahan produkna kandel teuing sareng heuras, liang kosongna dibuka sareng celahna sempit teuing, henteu disarankeun nganggo cetakan alat étsa, tapi nganggo cetakan ukiran alat. Agul anu rusak tina cetakan alat étsa henteu tiasa dilereskeun, sareng cet alat ukiran tiasa didaur kanggo diropea.

6. Kapasitas produksi sareng ruang lingkup aplikasi cetakan alat ukiran?

A. alat ukiran paéh tiasa dianggo pikeun nyéépkeun bahan kandel sareng pasang karasa (sapertos busa EVA, bolu, sagala jinis pilem plastik, lambar mika, bahan insulasi, sareng sajabana) Izin minimum ukiran maot tiasa 0,6 mm kanggo péso sisi tunggal sareng 0,6 mm pikeun liang kosong. Péso luhur sareng handap, péso sisi hiji, sagala rupa jangkungna péso (sapertos bahan 8mm) tiasa 5mm atanapi langkung luhur. Kauntungannana pangbadagna nyaéta yén waktos stamping tinggi sareng sabeulah tiasa dilereskeun sacara sirkular.


Pos waktos: Okt-20-2020