Ngartos kapang péso: ngadamel sareng ngabandingkeun kaunggulan sareng karugian sababaraha rupa péso maot

▶ Ngartos kapang alat

Aya langkung ti 100 jinis péso dina hal sudut wilah, karasa agul sareng agul, sisikian agul sareng téknologi ngolah permukaan sabeulah sareng agul.

Pangwangunan sareng produksi kapang alat didasarkeun kana pamahaman anu jero ngeunaan inpormasi paménta produk palanggan sareng matéri. Inpormasi anu hoyong dikedalkeun ku para nasabah ditepikeun dina gambar desain, janten urang kedah marios gambar heula, ngarobih kabutuhan pelanggan kana aliran prosésna masing-masing sareng paméran produk akhir.

Desain prosés produksi meryogikeun insinyur pikeun gaduh paham anu cukup pikeun matéri. Faktor penting sanés nyaéta ngagaduhan pamahaman anu hadé ngeunaan kinerja mesin perusahaan urang. Tiasa diémutan yén paham matéri sareng ngartos kinerja produksi mesin mangrupikeun kamampuan dasar anu kedah dipimilik ku insinyur.

Terang naon anu dipikahoyong konsumén, terang pasipatan matéri, ngaitkeun kinerja produksi mesin kami, sareng nyusun adegan produksi dina émutan. Kumaha ngarengsekeun masalah? Solusina nyaéta prosés téknologi anu anjeun rarancang, sareng kapang alat mangrupikeun alat penting pikeun ngarobah naon anu anjeun pikirkeun janten kanyataan. Naha tiasa kahontal

▶ kapang péso laser

Ablasi jero template péso dilumangsungkeun ku ngagunakeun énergi anu kuat tina laser, supados ngahontal tujuan masang cutter.

Naon kapang QDC?

Maot QDC nyoko kana modél kombinasi modul, ngagunakeun paéh péso ukiran atanapi péso korosi pikeun dipasang dina dasar paéh pakakas pikeun nyabak sareng ngabersihkeun; sabab paeh tiasa gancang diganti numutkeun kabutuhan pemotongan paeh anu bénten, ngémutan kaunggulan alat mati sareng akurasi sareng stabilitas paeh.

Babandingan gambar saleresna tina sababaraha péso maot: (Jepang, umum, pangobatan eunteung) bahan anu béda-béda peryogi bilah anu béda pikeun ngahontal pangaruh anu paling mahal. Aya ogé cetakan péso, bahan, bantal bolu elastis ti tilu ogé penting pisan. Sababaraha bahan bakal ngahasilkeun variasi diménsi saatos paéh motong. Pikeun nyieun paéh alat anu saé, perlu ogé pabrik alat alat pikeun gaduh pamahaman karakteristik matéri, teras nyusun téknologi pamrosésan anu saluyu.

▶ Ngolah sareng ngadamel kapang alat

Kami nyandak prosés pabrikan tina etching die salaku conto pikeun ngartos ngolah sareng ngadamel kapang alat

Aliran prosés dieusian paéh

1 .order nampi

Departemen nampi jawab nampi e-mail konsumén sareng komunikasi sareng konsumén ngeunaan syarat produksi, waktos cutatan sareng waktos pangiriman. Saatos konfirmasi palanggan, lambaran produksi kapang bakal dibuka sareng panyetelan jinisna bakal dimimitian. Akhirna, gambarna bakal dijantenkeun pilem khusus kanggo korosi, anu bakal dikintunkeun ka departemen korosi sasarengan sareng urutan damel.

2. korosi

Saatos nampi pilem sareng urutan padamelan, departemen korosi negeskeun kandel piring, jangkungna péso sareng jinis bahan, teras némpélkeun pilem, nyetak sareng ngalaan éta. Tungtungna, prototipe kapang dipidangkeun saatos pangobatan ubar cair. Upami padamelan padamelan henteu dilakukeun saé, kedah ngalereskeun gambarna sateuacan lebet kana mesin korosi kanggo korosi. Saatos nyumponan sarat, éta tiasa dikaluarkeun. Saatos ngumbah setoran coke, éta tiasa dikirim ka departemen salajengna. Departemen korosi mangrupikeun departemen ngolah anu kasar pikeun kapang.

3. ukiran cnc

Saatos nampi mesin kasar, departemen ukiran nempatkeun kana mesin pikeun diolah saatos pamariksaan visual sareng konfirmasi. Kusabab béda ukuran maot, kasusah sareng panjang garis alat, waktos produksi sanés. Umumna, alat kapang butuh 1-4 jam, sareng kapang alat khusus peryogi 8 jam atanapi bahkan langkung ti 24 jam kanggo ngarengsekeun mesin CNC. Saatos réngsé pamariksaan, pamimpin tim tiasa dikirim ka QC saatos ditetepkeun sateuacanna yén teu aya masalah.

4.QC

QC tanggel waler pikeun pamariksaan ukuran paeh, ujung alat, sareng sajabana, sareng tanggel waler pikeun ngadamel laporan pamariksaan, teras dikirim ka pangubaran panas.

5. numutkeun bahan punching pelanggan dibagi kana dua padika pengolahan

Upami bahanna henteu ngandung napel, éta tiasa diubaran ku perlakuan panas umum. Salaku tambahan pikeun perlakuan panas pikeun nambahan karasa, bahan napel diri ogé kedah dilapis ku Teflon. Teflon tiasa ngajantenkeun produk punch henteu caket kana paéh, tapi kusabab prosés khusus, palapis Teflon moal mangaruhan kana seukeutna paéh. Saatos laporan pamariksaan disegel ku pengawas, paéh tiasa dipak sareng dikintun.

6. pangobatan eunteung

Perlakuan ieu tiasa ngaleungitkeun sisikian mikro di sisi ujung péso tina paéh, ngahontal pangaruh eunteung, sareng sacara efektif méréskeun masalah burr sareng debu nalika produkna ditinju sareng ngagambar, sareng ngajantenkeun produk ujung na rata sareng lemes. Éta cocog pikeun nyabak sareng motong produk kalayan sarat anu luhur. Ayeuna, perusahaan urang kagolong kana péso eunteung sareng milik pabrik eksklusif di daratan Cina.

 


Pos waktos: Okt-19-2020