LAYANAN OEM

service

PROSES TEKNOLOGI

Kami nawiskeun jasa oem pikeun manufaktur mati sapertos ukiran maot, laser cutting dies, metal stamping die, punch press dies, foil stamping dies, poron foam sheet.

Mesin pamrosésan presisi standar standar tinggi, alat-alat laser ageung, mesin péso-bending otomatis sareng mesin ukiran, garis kombinasi maot-motong sareng alat uji anu dianggo pikeun ngajamin kualitas mati.

process1

1. Ngariksa Gambar: Insinyur mariksa sareng nganalisis desain gambar sareng transéksi produk numutkeun bahan anu béda-béda.

process2

2. Ngararancang simulasi Cut-Die.

process3

3. Ngadamel gambar 2-D.

process4

4. Ngadamel gambar 3-D.

process5

5. Ngolahna

process6

6. Majelis

process7

7. Pangujian: 2.5-D tés diménsi, uji coba tina Cut-die dina mesin Die-cut.